INFINITY
INFINITY GASHAARDEN Engels ontwerp en ontwikkeld voor de Engelse markt, hebben Infinity gashaar...

INFINITY

INFINITY GASHAARDEN

Engels ontwerp en ontwikkeld voor de Engelse markt, hebben Infinity gashaarden de uitstraling van continentale haarden maar zijn ontworpen voor gebruik in Engelse huishoudens. Infinity heeft ook een brede collectie electrische haarden.

U kunt de gehele Infinity collectie zien in onze online gallery

Onze Infinity collectie:

480FL Gashaard

Deze haard heeft geen omlijsting en kan daarom een smaakvolle aanvulling zijn om te combineren met een groot aantal traditionele en moderne haard-ontwerpen. Het is natuurlijk ook mogelijk om hem in een strakke wand te plaatsen.       

480BF Gashaard

Door de afvoer aan de achterzijde kan de installatie strak en glad tegen een buitenmuur geplaatst worden. In veel gevallen voorkomt dit extra constructiewerk.  

600CF Gashaard

Een compacte “gat in de muur” gashaard die in de meeste schoorsteenmantels zal passen. De 600CF is de kleinste in de serie “passende” haarden, ontworpen met het uiterlijk van de 890CF maar om te kunnen plaatsen in kleinere schoorsteenmantels en kleine kamers.

600BF Gashaard

Geen afvoerkanaal geen problem. Door de afvoer aan de achterzijde kan de installatie strak en glad tegen een buitenmuur geplaatst worden. In veel gevallen voorkomt dit extra constructiewerk.

600 FL Gashaard

Een veelzijdige gashaard die strak in een wand of schouw geplaatst kan worden. De 600FL heeft geen omlijsting en kan daarom een smaakvolle aanvulling zijn om te combineren met een groot aantal traditionele en moderne haard-ontwerpen.

660PC Gashaard

Een nieuw concept in gashaarden dat niet eerder vertoond werd in Engeland. De Infinity 660PC is een moderne eigentijdse gashaard die speciaal ontworpen is voor installatie in huizen waar normaal gesproken alleen ondiepe 16” traditionele haarden geplaatst kunnen worden.

780FL Gashaard

Een grote “gat-in-de-muur” gashaard die een schitterend middelpunt in de kamer vormt. De 780FL is groter dan de 890FL waardoor hij een ander algeheel beeld van het vuur geeft. Deze haard kan strak in de muur geplaatst worden voor een ultra moderne uitstraling of hij kan ingebouwd worden in een schoorsteenmantel of te creëren schouw.  

780BF Gashaard

Geen afvoerkanaal geen problem. Door de afvoer aan de achterzijde kan de installatie strak en glad tegen een buitenmuur geplaatst worden. In veel gevallen voorkomt dit extra constructiewerk. De 780BF is een klein ontwerp waardoor de haard in een bestaande nis in de muur geplaatst kan worden, hetgeen extra aanvullende schoorsteenbouw onnodig maakt.  

890CF Gashaard

Een grote “gat-in-de-muur” haard die een centrale plaats in iedere kamer inneemt. De 890CF is een breed formaat “passende” haard met een prachtig natuurlijk houtvuur effect waardoor het moeilijk te geloven is dat het een gasvuur is.

890BG Gashaard

Door de afvoer aan de achterzijde kan de installatie strak en glad tegen een buitenmuur geplaatst worden. In veel gevallen voorkomt dit extra constructiewerk waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor iedereen die een harmonieuze gashaard wenst.

890FL Gashaard

Een grote landschapszicht “gat-in-de-muur” gashaard. De 890FL is een grote brede haard met natuurlijke houtblokken en een keuze in zwart spiegelglas en beige of steenkleurige binnenwanden. 

890PC Gashaard

Het nieuwe concept vervolgend van gashaarden die niet eerder in Engeland vertoond worden, is de Infinity 890PC een grotere versie van de 660PC.  Deze moderne eigentijdse gashaard kan geïnstalleerd worden in klasse 1 & 2 haardplaatsen evenals in voorbewerkte haardplaatsen.

890PC Geïntegreerde gashaard

Ultra moderne gashaard te plaatsen in het hart van uw woonkamer. De 890PC is ontworpen om aan de wand te hangen of om er een schouw omheen te bouwen.

880FL Gashaard

Schitterend grote haard met een ruime keuze aan prachtige schouwen. Creëer uw droom vuurplaats met de Infinity 880FL gashaard die ontworpen is om geïntegreerd te worden in een brede keuze uit stenen schouwen en creëer zo uw eigen ideale woongenot.

880BF Gashaard

Prachtige grote haard met een brede keuze uit mooie schouwen.Als u geen schoorsteen heeft maar een majestueuze vuurplaats wilt, is de 880BF de juiste keuze. De haard kan geïntegreerd worden in een brede collectie stenen- of marmeren schouwen voor een perfecte combinatie in uw woning.

ONZE MERKEN
FirelineInfinityParagonKatellPurevision
VIND EEN TOONZAL
Vind uw dichtstbijzijnde Charlton & Jenrick toonzal.
ZOEK TOONZALEN
VRAAG EEN BROCHURE AAN
Bekijk ons prachtige assortiment producten
AANVRAAG
DOWNLOAD OUR BROCHURE
Since you're interested in what Charlton & Jenrick have to offer, why not leave your email address so we can get in touch about our latest range. Or feel free to download the brouchure with the link below.