FIRELINE
Multibrandstof- & Houtkachels en haarden De Fireline collectie omvat een brede serie multi-...

FIRELINE

Multibrandstof- & Houtkachels en haarden

De Fireline collectie omvat een brede serie multi-brandstof kachels en haarden. De kerneigenschappen voor de lange levensduur van dit degelijke product zijn de 5- en 10 mm geprofileerde laser- en overnaads gelaste staalconstructie, de regelbare tertiaire luchtstroom mechanismen, evenals veel meer unieke voordelen. Alle vrijstaande modellen worden standaard ook geleverd met toepassing voor verbranding van vaste brandstoffen.     

Onze Fireline kachel- en haarden collectie:

FX4 & FP4 multi-brandstof kachels

Superieur klein model met het rendement van een grote kachel. Vrijstaand model dat op elk klein plekje of in ieder hoekje geplaatst kan worden.

FX5 & FP5 multi-brandstof kachels

Deze 5kW kachels harmoniëren volledig met veel woonstijlen, van landhuis tot nieuwbouwwoning. Beide kachels zijn vrijstaande modellen, met getoogde of rechthoekige deur en een breed zicht op het vlammenspel.

FX5W & FP5W multi-brandstof kachels

Terwijl deze kachels 5kW rendement leveren, heeft het ontwerp het uiterlijk van een grotere 8kW kachel met breed zicht op het vlammenspel. Dit werd bereikt door de welving ter hoogte van het rooster iets terug te nemen en tegelijkertijd  de totale kachelbreedte van 500 mm te handhaven hetgeen vergelijkbaar is met het 8kW grotere model.     

FX8 & FP8 multi-brandstof kachels

Deze grote, zwaargewicht kachels zijn vrijstaande ontwerpen, geproduceerd van staal met een traditionele gietijzeren deur met een extra groot panoramavenster voor een exceptioneel zicht op het vlammenspel. 

FPi & FGi5 multi-brandstof haarden.

Creëer een ultieme sfeer in uw huiskamer of salon en geniet van een echt knapperende houthaard. De 16”x 22”FPi5 is ontworpen om in iedere standaard klasse 1 haardplaats te passen zodat er maar weinig kleine aanpassingen nodig zijn.     

FPi5T & FGi5T multi-brandstof haarden

Dit zijn 16”multi-taps toelopende haarden, ontworpen om zo in een haardplaats-opening te monteren zonder (brandwerende) stenen te verwijderen. Met het enorm grote keramische glaspaneel verschilt dit model van elke andere 16” taps toelopende haard in de markt vanwege het maximum haalbare zicht op het vlammenspel

FPi5W & FGi5W multi-brandstofkachels

De FP/FW is een middenformaat 5kW rechthoekige inzet multi-brandstofhaard, ontworpen om in 20” haardplaats openingen te monteren. De haard wordt compleet geleverd met een hoge kwaliteit roestvrij staal aslade, dus ook hier wordt nergens op bespaard.     

FPi8 multi-brandstof haarden

Een klassiek eigentijds ontwerp, de FPi8 kenmerkt zich door een bijzonder groot panoramavenster hetgeen dit model een absolute meerwaarde aan de huiskamer of salon geeft.  De extra grote verbrandingskamer biedt plaats aan houtblokken van een halve meter lengte, dus hogere verwarmingsefficiëntie en werkbesparing doordat de houtblokken niet klein gehakt hoeven te worden.      

FPW & FXW gasverbrandingshaarden

Deze gasverbrandingsmodellen worden geproduceerd met dezelfde solide, overnaads gelaste staalconstructies, gietijzeren deuren en verstelbare pootjes zoals bij de multi-brandstofkachels. De installatie ervan is variabel met een keur van luchtafvoer mogelijkheden zodat de haard zowel in klasse 1 en 2 als in voorbewerkte haardplaatsen gemonteerd kan worden. 

ONZE MERKEN
FirelineInfinityParagonKatellPurevision
VIND EEN TOONZAL
Vind uw dichtstbijzijnde Charlton & Jenrick toonzal.
ZOEK TOONZALEN
VRAAG EEN BROCHURE AAN
Bekijk ons prachtige assortiment producten
AANVRAAG
DOWNLOAD OUR BROCHURE
Since you're interested in what Charlton & Jenrick have to offer, why not leave your email address so we can get in touch about our latest range. Or feel free to download the brouchure with the link below.