PUREVISION
De Purevision ™ HD serie omvat zes modellen, drie vrijstaande kachels en drie inzethaarden, m...

PUREVISION

De Purevision ™ HD serie omvat zes modellen, drie vrijstaande kachels en drie inzethaarden, met als opties diverse sokkels en houtvakken voor de vrijstaande versies en drie- of vierzijdige pasmallen voor de inzethaarden. Er is een brede collectie Purevision kachels en haarden, special ontworpen voor een verscheidenheid in smaak en voorkeuren van onze klanten. 

EcoDesign Ready

PV5 multi-brandstof kachel  

Stijlvol en elegante 5kW kachel met een breed panoramavenster voor een optimaal zicht op het HD vlammenspel.

Zie onze collectie

 

PV5i multi-brandstof haard

Evenals de standaard PV5 vrijstaande kachel heeft deze haard identieke prestatie- en visuele eigenschappen. Dit betekent een evengroot panoramavenster en dezelfde prestatie- en visuele eigenschappen als het vrijstaande model.

Zie onze collectie

 

PV5W multi-brandstof  kachel

Een schitterende panoramische 5kW brede kachel met alle eigenschappen van de PV5, met additionele voordelen van het gebruik van grotere houtblokken dus grotere capaciteit.

Zie onze collectie

PV5iW multi-brandstof haard

Deze haard is een bredere versie van de PV5i. Hij heeft dezelfde kenmerken, maar met een groter panoramavenster en hogere brandstof capaciteit hetgeen hem uiterst geschikt maakt voor grotere woonruimtes.

Zie onze collectie

 

PV85 multi-brandstof kachel

De grootste in deze serie; deze kachel heeft de grootste brandstof capaciteit en geeft het hoogste warmte rendement voor zeer grote vertrekken en woonruimtes die veel verwarming vereisen.

Zie onze collectie

 

PV85i multi-brandstof haard

Evenals de PV85 is dit de grootste inzethaard in de serie. Ingebouwd in een strakke wand of in een schouw heeft hij een bijzonder smaakvolle uitstraling.

Zie onze collectie

ONZE MERKEN
FirelineInfinityParagonKatellPurevision
VIND EEN TOONZAL
Vind uw dichtstbijzijnde Charlton & Jenrick toonzal.
ZOEK TOONZALEN
VRAAG EEN BROCHURE AAN
Bekijk ons prachtige assortiment producten
AANVRAAG
DOWNLOAD OUR BROCHURE
Since you're interested in what Charlton & Jenrick have to offer, why not leave your email address so we can get in touch about our latest range. Or feel free to download the brouchure with the link below.